Tilmelding til Bryggeriernes Dag

Kære fynbo,

Albani har været en del af Fyns liv i stort og småt siden 1859. Vi var med, da din oldefar drak sin første øl, da dine bedsteforældre blev gift, da kvinderne fik stemmeret, og da Rolling Stones gæstede Fyens Forum.

Vi er her stadig! Og selvom vi i dag er blevet veteraner, så er vi faktisk i bedre form end nogensinde før.

Det vil vi gerne vise dig. Derfor er det en stor fornøjelse at kunne invitere til en hyggelig rundtur på Albani-bryggeriet, hvor du med egne øjne kan opleve, hvordan din øl bliver forvandlet fra byg til bryg.

Arrangementet finder sted på Bryggeriernes Dag lørdag den 11. juni, hvor vi åbner dørene til den første rundtur kl. 9.00. Herefter vil der være fire rundvisninger i timen frem til den sidste rundvisning kl. 15.30.
Arrangementet starter ved port 3, hvorfra vi fører dig en tur gennem bryghuset og videre ind i tapperiet. Vi slutter naturligvis af på vores lager med en kold Albani til de tørstige. Alt i alt kan du regne med, at en rundvisning tager cirka en halv time. Bemærk at der på rundturen vil der være trapper, som desværre ikke er fremkommelige, hvis man er gangbesværet, men man er meget velkommen til at komme og nyde lidt til ganen på vores lager.

Tilmeld dig nedenfor.

Vi glæder os meget til at byde dig indenfor!
Mange hilsner
Søren Lisbjerg
Produktions Direktør / Albani